Close
Søk
Filters

Prosjekt

 

Utstilling & showroom

Hele vårt sortiment av gardinskinner til prosjektmarkedet er utstilt i vårt showroom utenfor Tønsberg i Vestfold, og hit kan du alltid henvende deg med spørsmål. Vi har også en rekke forhandlere over hele landet som viser store deler av vårt gardinskinne-sortiment, der du kan henvende deg for informasjon og bestilling.

Send oss en mail, og vi henviser deg til din nærmeste forhandler, som gjerne bistår deg med ditt prosjekt.

 

Showroom: Borgeskogen 22, Stokke                                                                                              

Telefon: 33301075                                                                                                          

Mail: kontakt@toso-norge.no

 

 

Produksjon & levering

Toso sine produkter til kontraktsmarkedet og offentlige miljø blir skreddersydd og tilpasset i henhold til kundens spesifikasjoner her i Norge. Dette garanterer raske og effektive leveranser, samt gir en stor grad av fleksibilitet under gjennomføringen av prosjektene.

Helt siden etableringen i 1949, har Toso Co. opprettholdt sin posisjon som en av verdens ledende leverandører av gardinskinner til prosjektmarkedet. Gardinskinner som New Delac (ND), Supertrac og Theatrac benyttes til prosjekter der det stilles høye krav til funksjonalitet, driftssikkerhet og holdbarhet. De kan brukes både som håndtrekk, til snortrekk eller også med motor. Også liftgardiner og rullegardiner kan enkelt motoriseres til bruk blant annet i hoteller og i restauranter.