Close
Søk
Filters

Forsterkningsbånd

Forsterkningsbånd

For en stabil og vakker fold

Forsterkningsbånd kan benyttes sammen med et gardinbånd får å forsterke folden, eller brukes ved påsetting av maljer.

  • Tre ulike bredder fra 80 - 100 mm
  • Påstrykbare og enkle i bruk
  • Zorro maljebånd har ferdige hull til maljer (35,5/55 mm)
Sorter etter
Vis per side

Hemfix påstrykbar m/papir, 95 mm

Hemfix er en påstrykbar forsterkningsfleece i bredde 95 mm, og benyttes som innlegg til søm. Hemfix har papir på en side, og plasseres på stoffet med papir-siden opp. Innleggsbåndet festes ved å steame punktvis i 8-10 sekunder på hvert sted. Benytt et dampjern ved påsetting. Dra deretter av papiret før stoffet brettes over båndet, og det kan dampes på samme måte. Hemfix tåler både vask og rens, og leveres i pk à 50 meter.
kr 29,00

Hemfix, påstrykbar, hard 100 mm

Hemfix er et påstrykbart forsterkningsinnlegg i bredde 100 mm, med limfeste på èn side. Det benyttes til for å forsterke stoffet, også ved påsetting av maljer. Innleggsbåndet festes ved å steame punktvis i 8-10 sekunder på hvert sted. Benytt et dampjern ved påsetting. Leveres i pk à 50 meter.
kr 31,00

Forsterkningsbånd til maljer Zorro, 100 mm

Zorro er et transparent forsterkningsbånd i bredde 100 mm. Båndet har ferdig stansede hull til bruk ved påsetting av plast- eller stålmaljer med utstanset hull i diameter Ø 40 mm. Maljene benyttes til gardinstenger med diameter inntil 29 mm. Båndet sikrer en jevn og fast avstand på 178 mm mellom midten av maljene, samt forenkler hulltagingen. Forsterkningsbåndet selges i pk à 100 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 40,00