Close
Søk
Filters

Gardinoppheng etter mål

Toso Norge AS har en faglig dyktig og spesielt håndtverkskyndig stab som produserer og sammensetter alle typer av  gardinopphengsløsninger, nøyaktig tilpasset ønsket mål og produsert etter kundens behov.

 

GARDINSTENGER- OG SKINNER

Alle gardinstenger og gardinskinner produseres i nøyaktig lengde, der du som kunde kun betaler for den reelle og forbrukte lengden, - og ikke for ekstra kapp! I tillegg medfølger festeanordning, endedekor og annet tilbehør etter nøyaktig spesifikasjon og ønske fra kunden, der det finnes uendelig mange løsninger for å tilpasse gardinopphenget til dine helt spesielle behov.

 

LIFTGARDINER MED UENDELIG MANGE MULIGHETER

Toso liftgardiner er til for å brukes! Det er derfor de blir foretrukket av interiørdesignere, systuer og forhandlere som alle må stille spesielt store krav til kvalitet, og som vil unngå reklamasjoner. Toso liftgardiner er spesielt driftsikre og er utviklet for daglig bruk, - de skal ikke kun henge til pynt!

Selve stoffet til liftgardinene bestiller butikken fra sine andre tekstil-leverandører, og ditt valgte stoff settes på våre Toso Creaty liftsystemer, som produseres og sammensettes av oss på helt nøyaktige mål, og etter detaljert beskrivelse. Alle systemene testes individuelt. Det finnes mange muligheter for å tilpasse liftteknikken til bruksområde, tekstilvalg, funksjon og ønsket uttrykk.

Du kan selv velge betjeningsmåte (kjedetrekk, snortrekk eller motorisert), om det skal være en enkel eller dobbel liftgardin-teknikk som betjenes etter ønske, samt velge ønsket farge på kjede, snorer, 1700-talls skinnlapper og masse, masse mer! Din nærmeste butikk hjelper deg slik at du foretar riktige valg.

 

     
     

 

 

SKREDDERSYDDE SCREEN RULLEGARDINER

Toso Mytec 01 rullegardiner leveres komplett og etter nøyaktige mål til din nærmeste butikk innen kun 4-5 virkedager!

Det finnes et stort antall screen-kvaliteter å velge mellom, og alle er produsert i Europa og har internasjonale sertifikater, produsert i overensstemmelse med de høyeste bransjekrav. Alle rullegardinene vi produserer har avansert Toso-teknikk som standard uten tillegg i prisen.

 

 

Det fjærbetjente systemet har både stoppkontroll og fartskontroll som standard.

Fartskontrollen gir en myk og kontrollert opp- og nedrulling, og sikrer at rullegardinen går opp i samme hastighet uten å aksellerere.

Rullegardinen kan i tillegg stoppes i en gitt, forhåndsinnstilte høyde når den er på vei opp. Har du flere rullegardiner ved siden av hverandre gir det et flott inntrykk når de henger helt på linje.

Rullegardiner inntil 200 cm bredde og 300 cm høyde, med inntil 1,8 kg screen vekt er mulig.

Ved bruk av monteringsprofilen / set bar kan rullegardinen monteres av èn person alene. Monteringsprofilen monteres først og deretter klikkes rullegardinen inn i denne.

 

Toso kjedebetjente rullegardiner har en unik spring assist mekanisme som standard. Den gjør at du kan betjente rullegardinen like lett og enkelt med kjede selv om rullegardinen er spesielt bred eller høy. Den er like lett å trekke i uansett!

Rullegardiner inntil 270 cm bredde og 300 cm høyde, med inntil 3,7 kg screen vekt er mulig.

Kjede kan leveres i rustfritt stål som standard, og hvitt plast kjede er valgfritt hvis ønskelig. Side-ved side / link med inntil tre rullegardiner er tilgjengelig.

Ved bruk av monteringsprofilen / set bar kan rullegardinen monteres av èn person alene. Monteringsprofilen monteres først og deretter klikkes rullegardinen inn i denne.

 

Toso Mytec 01 rullegardiner settes sammen etter detaljert beskrivelse, og testes individuelt før utsendelse. Igjen finnes det mange muligheter for å tilpasse rullegardinen til bruksområde, tekstilvalg, funksjon og ønsket uttrykk.

Du kan selv velge betjeningsmåte (kjedetrekk, fjærtrekk eller motorisert), valg av sydd løpegang eller synlig bunnprofil, samt farge på denne, over- eller underrulling og masse, masse mer, - uten tillegg i prisen! Din nærmeste butikk hjelper deg slik at du foretar riktige valg. Der det er mye vind kan det også være ønskelig å oppgradere løsningen til  å inkludere sideføring / wire, og det finnes også muligheter for å linkes og kobles flere sammen.